top of page

Deze bijzondere tijd vraagt om een andere aanpak!

De opleiding voor wondbehandeling is dit jaar op een bijzondere manier gegeven. Na twee lessen in Deventer op een pracht locatie, waren we genoodzaakt de lessen thuis online te volgen.

Aan de ene kant is het lekker rustig, geen gestress in de auto om op tijd te zijn, aan de andere kant mis ik het contact met medecursisten. Vooral bij verbandmaterialen wil je het graag voelen en zien. In de pauze kun je de ervaring in bepaalde handelingen delen. Je krijgt een intenser contact, wat voor later ook erg belangrijk is. Je problemen, over behandeling van een wond, te delen is een verrijking.


Ik ben erg tevreden over hoe de docenten het online doceren hebben opgepakt.


De enorme hoeveelheid aan stof kan ik voor een groot gedeelte al gelijk toepassen in de praktijk. Het is herkenbaar en toepasbaar. Ik merk dat mijn collega’s mij serieus beginnen te nemen en geregeld aan mij een second opinion vragen. Ik vind het fijn om meer vertrouwen te krijgen in het behandelen van wonden.


Deze opleiding is een aanrader voor alle Buurtzorgteams. Het complementeert je team.


Met dank aan Kasia die alert en snel reageerde op de vragen in de groeps-app en alle docenten die het geduld hebben opgebracht om de kennis te delen.


Met vriendelijke groet,


Inge Masselink

Buurtzorg Hengelo Noord Oost


Groep Deventer 2020/2021
31 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page