top of page

Een aanrader als je interesse hebt voor wondbehandeling.

Sinds ik de opleiding 'aandachtsvelder wondzorg' heb gevolgd hebben we in het team een aantal veranderingen doorgevoerd. Duidelijkere rapportages volgens TIME. De wond intake wordt nu door de aandachtsvelder uitgevoerd en gebeurd uitgebreider, volgens ALTIS wordt het onderliggend lijden in kaart gebracht en er wordt gekeken naar de voedingstoestand en het medicatiegebruik. Ik vind het nu makkelijker om in gesprek te gaan en mijn standpunt te verdedigen bij een arts en of wondverpleegkundige. Dit komt door de kennis die ik heb opgedaan tijdens de opleiding.

Ik merk nu ook dat de huisartsen vertrouwen hebben in mijn oordeel omdat ik op niveau kan meepraten en kan verklaren waarom ik een bepaalde keuze maak. Ik krijg nu meestal " carte blanche" voor wat betreft het inzetten van het wondzorgbeleid.

Ik kan iedereen die geïnteresseerd is in wondbehandeling deze opleiding zeker aanraden.


Sandra van de Watering

cursist van september 2020 - mei 2021


10 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page